BABY PANTS

Shop our play-friendly pants for your baby. A fabulous selection of cute baby pants. Here is baby fashion at its best: winsome designs, bright colors, fun going. Featuring soft fabrics in a range of colors and prints.


Displaying 1 to 20 (of 38 products)

Displaying 1 to 20 (of 38 products)

Joko tunnet Minit?

Minit syntyi, kun tuli tarve kehittää leggins-tyyliset vauvojen housut. Ja voitko kuvitella: nämä on valmistettu kokonaan trikoosta! Ei siis mitään resoreja tai muuta ylimääräistä.

Minit-housujen paras juttu onkin sen materiaali. Ne valmistetaan laadukkaasta, sileäpintaisesta elastaanitrikoosta, joka joustaa juuri sen verran kun tarvitaan, mutta pitää kuitenkin muotonsa. Minit sopii niin siroille vauvoille kuin pyöreämmillekin hurmureille.

Perheen pienimmille Taaperohousut

Kaipaatko teidän pikkuiselle joustavia trikoohousuja? Sellaisia jotka lapsi saisi helposti itsekin jalkaan? Ne on tietysti Taaperohousut! Printeissä tietysti niin veikeät ankat kuin suloiset ponitkin.

Pikkuiset lapset opettelee tunnistamaan eläimiä hienoista kuviohousuista. Etsitään yhdessä hämähäkkejä, pupusia ja mansikoita! Näin pukemisesta tulee oikein riemullisia, yhteisiä hetkiä!