Valmistaja: Sampsukka

Housut, hiekkispojat

Tuotekoodi: 1297 25,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Tässäpä ihanan värikkäät housut. Me tiedetään, että lapset tykkäävät värikkäistä vaatteista! Ja siksi pyrimme valitsemaan aina laadukkaita materiaaleja, jotta housujen käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa.

  • Värikäs valinta
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

PIRTEÄT LASTEN HOUSUT

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Housut on valmistettu elastaanitrikoosta, jota käytetään paljon lastenvaatteissa. Trikoolla on GOTS-sertifikaatti takaamassa luonnonmukaista tekstiilituotantoa ja resorilla puolestaan on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan lasten housut ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun ostat työtä Suomeen!


TAAPEROSTA KOULULAISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

 
Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

Laadukkaita lasten housuja

Lapsiperheissä tarvitaan eniten housuja lapsille. Housujen tulee kestää kulutusta, useita käyttökertoja ja mielellään vielä useamman lapsen käyttöä. Tähän me Sampsukassa pyritään ja siksi panostamme laadukkaisiin materiaaleihin, jotta tämä olisi mahdollista.

Sampsukan lasten housut huomataan aina. Ne erottuvat väreillään ja hauskoilla printeillä, laadun lisäksi.

Lasten housut valmistetaan Suomessa

Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Sampsukan lasten vaatteet ommellaan ja suunnitellaan 100% Suomessa ja lasten housut on suosikki vuodesta toiseen.

Myös lasten housuille on myönnetty Avainlippumerkin käyttöoikeus, jolla viestitämme asiakkaille kotimaisuuden lisäksi luotettavuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Uskomme, että huolella valmistettu tuote tuo iloa!

Luomupuuvillaiset lastenvaatteet

Luomupuuvillaa arvostetaan lastenvaatteissa. Se on kestävää myös käytössä. Värikkäistä kuvioista tykkäävät myös lapset! Ilolla valmistamme lastenvaatteita kuoseista, joista tykätään ja jotka tuovat iloa arkeen!