Valmistaja: Sampsukka

Housut, pesukarhutrikoo

Tuotekoodi: 1286 22,90€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Ilmainen toimitus yli 70EUR Schenkerin toimituksiin
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Tässäpä ihanan värikkäät lasten housut. Me tiedetään, että lapset tykkäävät värikkäistä vaatteista! Ja siksi pyrimme valitsemaan aina laadukkaita materiaaleja, jotta housujen käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa.

  • 95% puuvillaa, 5% elastaania
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

PIRTEÄT LASTEN HOUSUT

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Housut on valmistettu elastaanitrikoosta, jota käytetään paljon lastenvaatteissa. Trikoolla on GOTS -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on varmasti turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Luomupuuvilla on myös kestävää käytössä. Resorilla puolestaan on Öko-tex 100 -sertifikaatti varmistamassa, ettei haitallisia aineita ole käytetty. Näin pystymme turvallisin mielin valmistamaan iloisia ja värikkäitä vaatteita! MUISTATHAN MYÖS PESUKARHUPAIDAT!

Trikoo: paino 220 g/m², sisältää 95% puuvillaa, 5% elastaania

KOTIMAINEN AVAINLIPPU-TUOTE

Sampsukan lasten housut ommellaan aina 100% Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteilla on myös avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos Sinulle kun tuet suomalaista työtä!


TAAPEROISTA KOULULAISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei ole siis mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Kokotaulukossa on kerrottu myös vyötärökuminauhan pituus ja ei hätää, sen kuuluukin olla muutamia senttejä pienempi kuin lapsen vyötärön ympärys. Jos vyötärökuminauhan mitta tuntuu liian lyhyeltä, tutustu D-mitoituksen lasten housuihin, joissa mitoitus on reilumpaa.

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

Laadukkaita lasten housuja

Lapsiperheissä tarvitaan eniten housuja lapsille. Housujen tulee kestää kulutusta, useita käyttökertoja ja mielellään vielä useamman lapsen käyttöä. Tähän me Sampsukassa pyritään ja siksi panostamme laadukkaisiin materiaaleihin, jotta tämä olisi mahdollista.

Sampsukan lasten housut huomataan aina. Ne erottuvat väreillään ja hauskoilla printeillä, laadun lisäksi.

Lasten housut valmistetaan Suomessa

Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Sampsukan lasten vaatteet ommellaan ja suunnitellaan 100% Suomessa ja lasten housut on suosikki vuodesta toiseen.

Myös lasten housuille on myönnetty Avainlippumerkin käyttöoikeus, jolla viestitämme asiakkaille kotimaisuuden lisäksi luotettavuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Uskomme, että huolella valmistettu tuote tuo iloa!

Luomupuuvillaiset eläinvaatteet

Luomupuuvillaa arvostetaan lastenvaatteissa. Se on kestävää myös käytössä. Värikkäistä eläinkuvioista tykkäävät myös lapset! Pesukarhut on yksi suosikeista. Ilolla valmistamme lastenvaatteita kuoseista, joista tykätään ja jotka tuovat iloa arkeen!