Valmistaja: Sampsukka

JETTA Rusettipanta, annabelle

Tuotekoodi: 2525 18,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Ihastuttavat rusettipannat. Rusettipanta on joustava, trikoinen panta, jossa irrotettava rusetti. Valmistettu kaksinkertaisesta trikoosta.

  • 95% puuvillaa, 5% elastaania
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

LAADUKAS TRIKOO

Pannat on valmistettu laadukkaasta ja joustavasta trikoosta. Elastaanitrikoolla on ÖkoTex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa, 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun Suosit Suomalaista!


YHDENKOON TUOTE

Rusettipanta on tarkoitettu lapsille, joiden päänymrärys on 52-54cm eli yleensä lapsi on iältään 6-10v. Pannan leveys takaosasta n. 12cm. 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

IHASTUTTAVA RUSETTIPANTA

Hauska rusettipanta on hiukan erilainen vaihtoehto tavalliselle pannalle, rusetin saa tarvittaessa myös irti, joten tämä on ihan super kätevä! Kaksinkertaisesta trikoosta valmistettu panta on mukava päässä, laatua unohtamatta. Ihanat värit piristävät arkista pukeutumista, ja rusettipanta on kiva lisä arkiseen pukeutumiseen.

KOTIMAASSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKOJA KUOSEJA KAIKEN IKÄISILLE

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.