Valmistaja: Sampsukka

Lasten ruttupipo, työkone harmaa

Tuotekoodi: 2011 13,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Lasten trendikkäät pipot!

Ruttupipot ovat vähän pitkähköjä, takaa lörpälleen jääviä pipoja. Suosittuja vuodesta toiseen! Näillä pipoilla tarkenee niin kevät- kuin syyssäässäkin. Sampsukan lasten pipot ommellaan aina 100% Suomessa. Vaatteille on myönnetty myös Avainlippu-merkit. Valmistettu kaksinkertaisesta GOTS -sertifioidusta trikoosta.

Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia - joten pipojen käyttäminenkin on mukavaa. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaani tuo tunikaan joustavuutta ja kestävyyttä. Hauskoja pipoja on myös kiva käyttää!

 

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

 

Apua kokovalintaan

Suloiset pipot kaikenikäisille lapsille. Pipoja on saatavilla jopa viittä kokoa: XS (40-44), S (47-49), M (50-51), L (52-53), XL (54-55). Lasten isoin koko on yleensä sopivin yli 6-vuotiaille lapsille, mutta monet naisetkin valitsevat sen omaan käyttöön. Mittaathan lapsen päänympäryksen ja valitset sen mukaan sopivimman koon. Jos olet ostamassa pipoa lahjaksi, suosittelemme XS-kokoa parin kuukauden iästä noin puolivuotiaaksi, S-kokoa (vajaasta) 1-vuotiaasta  2-vuotiaaseen, M-kokoa 3-4-vuotiaalle, L-kokoa 4-5-vuotiaalle ja XL-kokoa 6-vuotiaasta alkaen.         

 

Turvallisuus

Kuviotrikoolla on GOTS -sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen tekstiilituotannon ja on turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Luomupuuvilla on kuitenkin kestävää käytössä. Näin pystymme turvallisin mielin valmistamaan iloisia ja värikkäitä vaatteita!

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio