Valmistaja: Sampsukka

Liivimekko, kuplatytöt

Tuotekoodi: 3001 25,00€
9,00€/kk
Koko:
Määrä: kpl
Ilmainen toimitus

Liivimekko on monipuolinen vaate. Kesähelteellä tyttöjen suosikki hihattomana, mutta talvellakin voidaan käyttää pitkähihaisen paidan kanssa. Näistä saadaan erilaisia asukokonaisuuksia: kaveriksi sukkahousut tai legginssit. Toimivia valintoja juhlahetkiin, mutta myös juhliin!

  • GOTS -setifioitua luomupuuvillaa
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

SILEÄPINTAINEN TRIKOO

Materiaalit ovat joustavia ja laadukkaita, jotta mekon käyttäminenkin olisi mahdollisimman mukavaa. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaania on mukana hieman siksi, jotta saadaan kestävyyttä ja joustavuutta. Se onkin meidän salaisuus, miksi näitä mekkoja on niin kiva käyttää! Kaiken lähtökohtana on kuitenkin se, että lastenvaatteiden tulee kestää pesua ja käyttöä. Muista myös legginssit.

Kuviotrikoolla on GOTS -sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen tekstiilituotannon ja on turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Luomupuuvilla on kestävää käytössä. Resorilla puolestaan on Öko-tex 100 -sertifikaatti varmistamassa, ettei haitallisia aineita ole käytetty. Näin pystymme turvallisin mielin valmistamaan iloisia ja värikkäitä vaatteita.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania.

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Suositaan yhdessä suomalaista!


SUUNNITELTU ARKIKÄYTTÖÖN

Vaikka moni kuvitteleekin liivimekon juhlavaatteeksi, nämä ovat ihan parhaita myös arkipäivien touhuissa. Usein asiakkaat sanovatkin, että on olleet ahkerassa käytössä eikö todellakaan vaatekaapissa pölyttymässä. Juhlahetkiä on usein muutenkin niin vähän, että annetaan lapsille vaatteiden kautta lisää juhlatunnelmaa.


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tuotteen toimituskulut

Schenker Noutopistepaketti 4.90€
Nouto omasta Postista 4.90€
Nouto Postin pakettiautomaatista 4.90€
Nouto Matkahuollon pakettipisteestä 4.90€
Postin Kotiinkuljetus 13.90€
Nouto Joensuun myymälästä 0.00€
Nouto Nastolan myymälästä 0.00€
Nouto Oulun Torin myyntipisteestä 0.00€