MERINOVILLAHAALARIT

Pehmoiset merinovillahaalarit soveltuvat erinomaisesti myös herkkäihoisille. Vetoketjullisina helppokäyttöiset.

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Mitä on merinovilla?

Merinovilla on kylmien kelien pelastaja! Ominaisuuksiltaan merinovilla on kiistatta ykkönen esimerkiksi haalareissa ja kypärälakeissa. Merinovilla tulee merinolampaista.  Niiden villan kuidut ovat huomattavasti pidempiä ja ohuempia kuin esimerkiksi suomalaisen lampaan villassa siksi se on pehmeämpää, ei kutita ja soveltuu hyvin herkkäihoisille. Pidempien kuitujen takia merinolampaan villasta tehdyt kankaat ovat myös ohuempia.

Merinovilla ylläpitää elimistön ihanteellista lämpötasapainoa. Merinovillan käyttö helpottaa reumasairauksia, niska- ja hartiakipuja, sekä nivelrikkoa. Astmaatikot ja allergiset voivat huoletta käyttää merinovillaa, sillä se sitoo pölyä. Merinovilla tuntuu hyvältä iholla, eikä esimerkiksi kutita tai ärsytä ihoa, niin kuin perinteinen lampaanvilla. Merinovilla puhdistaa itse itseään ja imee kosteuden ihosta, tuntumatta silti märältä.

Haalareita kerrastopukeutumiseen

Merinovillahaalari on oivallinen valinta aina heti kesäkauden jälkeen. Se on päiväkoti-ikäisellä ehdoton ykkönen. Mukavan ohut, mutta lämmin ja pehmoinen. Helppo lapsen itsekin pukea. Ihanaa kun haalarit eivät rajoita liikkumista!

Haalarit ovat siis ihanan ohuita tavallisiin villahaalareihin verrattuna. Tämän vuoksi käyttäminen on miellyttävämpää ja pukeutuminen helpottuu. Merinovillaiset vaatteet soveltuvat myös herkkäihoisille, koska ei kutita ihoa. Ja mikä parasta, merinovillahaalarien käyttö ei rajoitu pelkästään talvikauteen, esimerkiksi automatkat sujuvat syyskeleissä mainiosti pelkässä haalarissa.