Valmistaja: Sampsukka

Housut, ruskea velour

Tuotekoodi: 1352 26,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Huippukestävät velourhousut on parhaita erityisesti alle kouluikäisille lapsille. Velourhousujen laatuun voit aina luottaa! Näiden housujen kulutuksen kesto on aivan omaa laatuaan.

  • Housujen ehdoton ykkössuosikki
  • Ei reikiinny polvista - kestää kulutusta
  • Valmistettu Suomessa

"Kyllä oli kiva taas kolmen 5-8 vuotiaan pojan vaatekaappia järjestellessä havaita, että kaikki meidän seitsemät Sampsukan velour-housut ovat ehjät, ja ikää niillä on 3,5v-8kk."

KESTÄVÄÄ VELOURIA

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Housut on valmistettu velourista, joka on materiaalina pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Resorilahkeisena pitää lahkeet hyvin paikallaan pienemmilläkin taapertajilla. Velourilla ja myös resorilla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

Velour: paino 315 g/m², sisältää 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä

PARHAAT LASTEN HOUSUT

Sampsukan lasten housut ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Enää ei tarvitse tuskastella reikiintyvistä housuista - tämä laatu on kuin lottovoitto! Annammekin housuille takuun: jos housut kuluvat polvista puhki kuukaudessa aktiivisemmassakin käytössä ilman saksia tai muuta väkivaltaa, annamme uudet housut tilalle! Lue blogistamme lisää superhousuista.


TAAPEROSTA KOULULAISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen. Mittataulukossa on kerrottu myös vyötärökuminauhan pituus ja ei hätää, sen kuuluukin olla muutamia senttejä lyhyempi, kuin lapsen vyötärön ympärys. Jos vyötärökuminauhan pituus tuntuu liian lyhyeltä, tutustu D-mitoituksen lasten housuihin, joissa mitoitus on reilumpaa.
 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

KESTÄVIÄ VALINTOJA

Sampsukan velourhousut ovat aivan täydelliset arkeen, ne kestävät pesua ja kulutusta, ihan niinkuin lastenvaatteen kuuluukin. Velourhousut ovatkin meidän suosituimpia housuja. Velour on päällä ihanan pehmeää ja se päällä on mukava leikkiä. Kestävät velourhousut ovat loistava valinta etenkin alle kouluikäisille, joilla varsinkin polvet joutuvat kovalle koetukselle. Ruskeat velourhousut yhdistät helposti kuviollisten paitojen kanssa!

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKA ON AINA MUODISSA

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.