Housut, college, hiekkamonsteri

Tuotekoodi: 1275 28,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Tässäpä ihanan värikkäät housut. Me tiedetään, että lapset tykkäävät värikkäistä vaatteista! Ja siksi pyrimme valitsemaan aina laadukkaita materiaaleja, jotta housujen käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa. Asiakkaiden mielestä housujen malli on rento ja housut myös pysyvät hyvin päällä.

  • Värikäs valinta
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

PIRTEÄT LASTEN HOUSUT

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Housut on valmistettu joustocollegesta. Collegella ja myös resorilla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

College: paino 290 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan lasten housut ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun ostat työtä Suomeen!


TAAPEROSTA KOULULAISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

 
Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

VAU MITEN UPEITA MONSTEREITA

No vau miten upeat housut - Värikkäät monsteriautot ovat ihan mahtavia! Haluamme valmistaa laadukkaita vaatteita jotka päällä on mukava leikkiä ja jotka kestävät kulutusta ja käyttöä. Lastenvaatteet joutuvat kovalle kulutukselle, joten on tärkeää että materiaalit on laadukkaita. Collegehousut on valmistettu harjatusta collegesta, ja ne on super mukavat ja pehmeät päällä.

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKA ON AINA MUODISSA

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.