Valmistaja: Sampsukka

Taskuhousut, ruskea / leijona

Tuotekoodi: 1253 24,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Näistä housuista lapset tykkää! Taskuhousut on myös kiva lahjaidea, kun etsit jotain käytännöllistä, mutta jotain hieman erikoisempaa! Nämä taskuhousut sopivat varmasti arkeen sekä juhlaan, aina tyylikkään hauskasti.

  • Täydelliset taskuhousut
  • Molemminpuolin taskut pikkiriikkisille aarteille
  • Avainlippu-tuote
  • Valmistettu Suomessa
 

Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia - joten housujen käyttäminenkin on mukavaa. Pehmeä resorivyötärö, jonka sisässä kuminauha. Yksivärinen college sekä kuviollinen trikoo sisältävät puuvillaa ja elastaania. Elastaani tuo housuihin joustavuutta ja kestävyyttä. Tämä onkin meidän salaisuus, miksi näitä lasten housuja on niin mukava käyttää! Haluamme, että lastenvaatteet kestävät pesua ja kulutusta. Olemme erittäin tyytyväisiä collegen laatuun ja kestävyyteen!

Trikoo (200g/) ja College (245g/): sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun ostat työtä Suomeen!


VINKIT OIKEAAN KOKOON

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

TURVALLISUUS

Kuviotrikoolla, collegella ja resorilla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Väriä ja iloa arkipäiviin laadusta tinkimättä!

 

 
Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

IHANAT, HAUSKAT TASKUHOUSUT

Aivan super suloiset lasten housut leijona-taskuilla. Nämä housut ovat niin söpöt! Lasten housuissa taskut ovat käteviä, koska lapset rakastavat kerätä pieniä aarteita mukaansa, ja taskut tuo hauskaa vaihtelua normi collegehousuihin. Laadukaat ja kestävät materiaalit ovat kaikista tärkeintä, ja meidän lastenvaatteet on vastuullisesti valmistettuja, laadukkaista materiaaleista, kotimaassa tottakai!

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKA ON AINA MUODISSA

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.