Valmistaja: Sampsukka

Putkihuivi aikuisille, harmaa merino, mulesing-vapaa

Tuotekoodi: 6965 16,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Määrä: kpl

Merinovilla sitoo lämpöä tavallista villaa paremmin ja on hienompikuituista, joten se myös lämmittää paremmin. Joustava ja kutittamaton merinovillainen vaate on paras valinta lapsille. Merinovilla ei vaadi konepesua antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi, vaan pelkkä tuuletus riittää, tarvittaessa voi pestä 30 asteessa villanpesuohjelmalla. Merinovillalla on ÖkoTex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty.

  • 100% merinovillaa
  • Pelkkä tuuletus riittää
  • Valmistettu Suomessa

SUOJAA KAULALLE JA KASVOILLE

Merinovillainen putkihuivi antaa suojaa kaulalle sekä kasvoille kovimmillakin pakkasilla. Näistä myös isommat lapset tykkäävät! Valmistettu yksinkertaisesta merinovillaneuloksesta.

Merinovilla: paino 250 g/m², sisältää 100% merinovillaa

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun tuet suomalaista työtä!


KOKO

Putkihuivia on naisille yhtä kokoa. Jos tarvitset pienempää kokoa, kurkkaa lasten putkihuivit.

 

Koko XL (nuoret ja aikuiset)


Korkeus:  Ympärys:    
50cm  52cm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

PEHMEÄÄ MERINOA

Ihanan pehmeä ja lämmin merinovilla tuubihuivi viileille ilmoille. Pehmeä merinovilla on mukava ihoa vasten ja se ei kutita. Laadukas huivi on siis must have -tuote kylmille ilmoille!

KOTIMAASSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKOJA KUOSEJA KAIKENIKÄISILLE

Vaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Kaikki ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.