Valmistaja: Sampsukka

Vauvahaalari, kuplavolkkarit

Tuotekoodi: 4225 33,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Hauskan värikkäät haalarit pikkuisille. Erityisesti pienten lasten vaatteissa kannattaa suosia laadukkaita materiaaleja, jotka kuitenkin joustavat eivätkä turhaan purista. Vaatteita, joita on mukava käyttää!

  • Helppokäyttöiset
  • Korkealaatuiset materiaalit
  • Valmistettu Suomessa

PIRTEÄT VAUVAHAALARIT

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Vetoketjulliset vauvahaalarit on valmistettu elastaanitrikoosta, jota käytetään paljon lastenvaatteissa. Trikoolla on GOTS-sertifikaatti takaamassa luonnonmukaista tekstiilituotantoa ja resorilla puolestaan on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vauvahaalarit ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun ostat työtä Suomeen!


VASTASYNTYNEESTÄ TAAPEROIKÄISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa vauvahaalaria lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 2kk-ikäinen käyttää kokoa 62, 5kk-ikäinen kokoa 68, 8kk-ikäinen kokoa 74 ja noin vuoden iässä kokoa 80. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

 

 
Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

KUPLAVOLKKAREITA

Tämä kuosi kiinnostaa myös pikkuisia. Ihania värejä, tarpeeksi isoja kuvioita. Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Haluamme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteilla on myös avainlippumerkin käyttöoikeus.

SUOSITUT VAUVAHAALARIT

Vauvahaalarit on parhaita pikkuisille! Helppoja käyttää, kun ei tarvita erikseen ylä- ja alaosia. Vetoketjullisena myös vaipan vaihto yöaikaan sujuu ongelmitta. Vauvahaalarit ovat olleet jo vuosia suosituin lahjaidea myös.

KIINNOSTAVAT KUOSIT

Jo pikkuisia vauvoja kiinnostaa erilaiset kuviot, ja juuri niiden avulla lapset myös oppivat uusia asioita. On hienoa opetella kertomaan, kuinka ne autot ääntelevät tai eläimet pomppivat! Kivoilla vaatteilla voidaan luoda mielenkiinnon kohteita arkipäiviin.