AIKUISTEN VAATTEET

Naistenvaatevalikoimamme tarjoaa rentoa, rohkeaa tyylikkyyttä jokapäiväiseen pukeutumiseen. Runsaasti vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan. Näitä vaatteita on mukava käyttää, kun eivät kiristä eikä purista. Kaikki on valmistettu Suomessa.

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (172 tuotteesta)

Kotimaista laatua naisille

Iloiset vaatteet ei toki kuulu vain lapsille! Hauskat kuosit toimii usein myös työvaatteena - ja mikäli työskentelet lasten parissa niin lapsetkin tykkää! Naistenvaatemallisto uudistui vuodelle 2019, joten nyt meillä on erittäin laadukas ja tyylikäs valikoima.

Pallotunikoita, lepakkopaitoja, legginssejä.. Vai mieluummin jotain hihatonta? Toinen toistaan ihastuttavampaa mallia. Näissä vaatteissa on mukava olla, ne eivät kiristä eikä purista, mutta ovat varmasti sopivan tyylikkäitä. 

Värikkäitä ja käytännöllisiä valintoja

Laatu ja käytännöllisyys on tärkeintä naisten vaatteissa. Rennot ja huolettomat vaatevalinnat on parhaita, ne toimivat jokapäivä. Piristävät kuosit ja huolitellut vaatteet ovat piste iin päällä. Näin syntyy mukavat ja kestävät vaatteet, joiden toimivuuteen voit varmasti luottaa. Sopivasti yksinkertaista, mutta silti trendikästä.

Yksiväristä, isokuvioista vai jotain todella näyttävää? Naisten tunikoista löydät aina varmasti oman suosikkisi sillä laajennamme valikoimaa asiakkaiden toiveilla. Taskullinen tunika on varma ratkaisu niin arkeen kuin juhlaankin!

Paitoja myös miehille

Valikoimastamme löytyy lyhythihaisia paitoja myös miehille. Hauskoihin hetkiin!