LASTEN VAATTEET

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (178 tuotteesta)

Laatua Lastenvaatteisiin

Sampsukan lastenvaatteet on valmistettu 100% Suomessa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota korkealaatuisia lastenvaatteita ja huolella valmistettuja tuotteita, joissa on hyvä leikkiä. Panostamme materiaaleihin ja ulkonäköön, kuitenkaan mukavuudesta yhtään tinkimättä. Kotimaisia lastenvaatteita ekologisesti ja eettisesti valmistettuina!

Valikoimastamme löydät suosittujen lasten paitojen sekä käytännöllisten lasten housujen lisäksi paljon muita lasten vaatteita. Vaatteet on suunniteltu kestämään lapselta toiselle ja tuomaan väreillään iloa arkeen!

Erilaista valikoimaa

Mallistomme tarjoaa toki perinteiset lastenvaatteet, mutta olemme suunnitelleet myös kivoja erikoisuuksia. Joko tunnet veikeät Taskuhousut, suositut Kesälippikset ja tiedätkö mitä on pikkulasten Minit? Lippapipojen suosiokin on ollut huikeaa ja Merinovillaiset vaatteet ovat myös tarpeellisia.

Sampsukan omat kuosit ovat tietysti piste iin päälle. Eikö olekin kivaa ostaa lahjaksi vaatteita, joita ei joka kaupassa olekaan tarjolla? Tai ihan vain omaan käyttöön piristysruiskeeksi arkipäiviin? Kuosit tuovat jokaisen vieläpä hyvälle mielelle!

Suosimme lastenvaatteiden valmistuksessa luonnonmukaista tekstiilituotantoa materiaalivalinnoista alkaen. Työskentelemme myös mahdollisimman vastuullisesti ekologisten lastanvaatteiden valmistuksesta aina toimitukseen asti.

Positiivisesti Lapsellista

Sampsukka on lapsellinen - mitä sillä tarkoitamme? Sitä, että käännetään ehkä välillä negatiivisestikin ymmärretty adjektiivi tarkoittamaan jotain pelkästään 100% positiivista, eli vapautta olla juuri sellainen kuin on, oikeutta olla lapsi ja nauttia lapsuuden ihanan lapsellisesta satumaailmasta täysillä, se jakso kun nykyään tuppaa kestämään harmillisen lyhyen aikaa. Lapset itse saavat valitettavan usein myös kuulla vanhemmiltaan ja muilta kuulla torumisen "älä ole nyt lapsellinen", vaikka hehän ovat vasta lapsia ja heidän kuuluukin käyttäytyä lapsen tavoin. Maailma tarvitsee tällaista lapsellisuutta huomattavasti lisää ja sen levittämisessä Sampsukka haluaa olla mukana myös jatkossa.

"Lapsuus ei lopu kaksivuotiaana eikä viisissätoista. Se loppuu kun kaikki on vain totta".