LASTENVAATTEET

Iloiset lastenvaatteet tekeevät päivästä paremman. Sampsukan lastenvaatteista löydät värikkäät vaatteet kaikenikäisille lapsille. Meille on tärkeää, että voimme tarjota korkealaatuisia lastenvaatteita ja huolella valmistettuja tuotteita, joissa on kiva olla ja hyvä leikkiä.

Katso uudet tuotteemme!

Lasten huivi, ruskataika

48 (6kk-2v), 52 (2,5-10v)
12,99€

Lasten huivi, perhosunelma

48 (6kk-2v), 52 (2,5-10v)
12,99€

Lasten huivi, voikukat

48 (6kk-2v), 52 (2,5-10v)
12,99€

Vauvahaalari, pesukarhufrotee

56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 86cm, 92cm
33,99€

Tunika, sateenkaariraita

90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm
29,99€

Vauvahaalari, pupumetsä

56cm, 62cm, 68cm, 74cm, 80cm, 92cm
33,99€

Tunika, Satuponit lila

80cm, 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm
32,99€

Näytetään tuotteet 1 - 8 (241 tuotteesta)

Suomessa valmistettuja lastenvaatteita

Sampsukan lastenvaatteet valmistetaan 100% Suomessa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota korkealaatuisia lastenvaatteita ja huolella valmistettuja tuotteita, joissa on kiva olla ja hyvä leikkiä. Panostamme materiaaleihin ja ulkonäköön, kuitenkaan mukavuudesta yhtään tinkimättä. Asiakaslupauksemme "Kestävää kauneutta - lahja lapsillemme" on meille sydänasia - haluamme tarjota ilon hetkiä arkeen ekologisesti, eettisesti, suomalaisella tuotannolla.

Sampsukan vaatteille onkin myönnetty Avainlippumerkin käyttöoikeus, joka kertoo kotimaisuudesta, luotettavuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Huolella valmistettu tuote tuo iloa arkipäiviin ja kestää vaativampaakin käyttöä.

Lapsille värikkäitä valintoja

Lapsiperheissä ymmärretään, kuinka tärkeitä kestävät ja laadukkaat vaatteet ovat. Ne ovat arjen pelastus. Värikkäät lasten paidat ja kestävät lasten housut ovat mallistomme suosituimpia vaatteita. Lastenvaatteiden tulee kestää kulutusta ja mielellään niin, että ne siirtyvät lapselta toiselle. Me Sampsukassa panostamme laadukkaisiin materiaaleihin, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman kestäviä ja pitkäikäisiä käytössä.

Haluamme aina tarjota lastenvaatteita, jotka ovat suosituimpia juuri nyt. Sampsukan omat kuosit ovat tietysti piste iin päälle. Me uskomme, että hauska on aina muodissa! Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä, iloiset kuosit tuovat jokaisen hyvälle mielelle! Iloiset lastenvaatteet huomataan ja ne saavat kiitosta. Rohkeasti värejä, hauskoja kuvioita, mukavaa menoa. Lapsellisen ihanat vaatteet saavat hymyn huulille.

Vaatteita lapsille netistä

Verkkokaupastamme löydät kaikki satumaiset vaatteemme. Toimitamme tilaukset nopeasti, ja tarjoamme jopa 100päivän palautusoikeuden tuotteille. Jos et löydä toivomaasi tuotetta, ota yhteyttä, yritämme mahdollisimman paljon toteuttaa asiakastoiveita.

Kaikki Sampsukan lastenvaatteet valmistetaan aina noudattaen korkeita eettisiä periaatteita. Vastuullisuus tarkoittaa meille ympäristöystävällisten materiaalien lisäksi koko tuotteen elinkaarta. Oikeat materiaalivalinnat ja laadukas, kotimainen valmistus on kestävän tuotteen perusta. Suosimme mahdollisimman paljon luomupuuvillaisia trikoita. Trikoot sisältävät myös hieman elastaania, jotta vaatteisiin saadaan joustavuutta ja pidempää käyttöikää. Myös verkkokaupan tilausten toimituksissa käytetään ekologisia postituspakkauksia. Tilatessasi lastenvaatteita verkkokaupastamme, voit siis vakuuttua siitä, ettet saa vaatteita muovikääröissä.

Positiivisesti Lapsellista

Sampsukka on lapsellinen - mitä sillä tarkoitamme? Sitä, että käännetään ehkä välillä negatiivisestikin ymmärretty adjektiivi tarkoittamaan jotain pelkästään 100% positiivista, eli vapautta olla juuri sellainen kuin on, oikeutta olla lapsi ja nauttia lapsuuden ihanan lapsellisesta satumaailmasta täysillä, se jakso kun nykyään tuppaa kestämään harmillisen lyhyen aikaa. Lapset itse saavat valitettavan usein myös kuulla vanhemmiltaan ja muilta kuulla torumisen "älä ole nyt lapsellinen", vaikka hehän ovat vasta lapsia ja heidän kuuluukin käyttäytyä lapsen tavoin. Maailma tarvitsee tällaista lapsellisuutta huomattavasti lisää ja sen levittämisessä Sampsukka haluaa olla mukana myös jatkossa.

"Lapsuus ei lopu kaksivuotiaana eikä viisissätoista. Se loppuu kun kaikki on vain totta".