NAISTEN TUNIKAT


Näytetään tuotteet 1 - 20 (48 tuotteesta)

Näytetään tuotteet 1 - 20 (48 tuotteesta)

Tunikoita jokapäiväiseen käyttöön

Naisten tunikoiden ykkösehto on se, että se on monikäyttöinen. Sopii työvaatteeksi kuin juhliinkin. Laadukkaat materiaalit tekevät vaatteesta pitkäikäisen.

Tunikavalikoimassamme kokoja aina 3XL asti! Kuoseissa niin lapsellisimpia poneja kuin hillitympiäkin ruusuja. Näistä löytyy helposti oma suosikki! 

Lumoavia tunikamalleja

Pallotunikassa on taskut molemmin puolin, pituutta niin että takapuoli taastusti peittyy ja materiaalit ihanan joustavia. Aika täydellistä eikö? Niin myös asiakkaidemme mielestä!

Perustunikoissa valittavana niin trikoisia kuin viskoosistakin vaihtoehtoja. Myös yksivärisiä, jos kaipaat hillitympää tunikaa. Vai onko Singoalla sinun juttu, tai ehkäpä hihaton? Hihattomistakin löytyy taskuilla ja ilman taskuja. Todella monipuolista valikoimaa nyt saatavilla!

Naisten tunikoissa kivat kuosit

Hauskat ja kivat vaatteet ei tietenkään kuulu vain lapsille. Työpäivääkin kivasti piristää kivat printit ja värit. Arkivaatteeksi tai juhlahetkiin, aina yhtä mukavasti.

Sampsukan naisten tunikat uudistuivat keväällä 2019. Myös kuoseihin on panostettu trendikkäiden vaatemallien lisäksi. Värimaailma on laaja aina mustapohjaisista ja harmaasävyisistä suosittuun turkoosiin tai värikkäisiin sateenkaaren sävyihin.