BABY BODIES AND JUMPSUITS

Here you will find super cute baby bodies. Our baby bodies are an essential for baby's wardrobe and are all designed in Finland in more sustainable materials. Baby jumpsuit is a popular gift idea for little ones. High quality and easy to use.

Displaying 1 to 20 (of 41 products)

Body, Bambi & friends

56cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm
28,99€

Baby Body, jersey, pink

56cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm
27,99€

Displaying 1 to 20 (of 41 products)

Pikkuisten Bodyt

Helppokäyttöiset bodyt on ihana lahjaidea ja käytännöllinen vaate vauva-arkeen. Hurmaavat kuosit on ihania pikkuriikkisissä vaatteissa! Bodeissa seikkailee hurmaavat eläimet, kaasuttelee erikokoiset autot ja aina on jotain supersöpöäkin tarjolla.

Sampsukan bodyt on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Haaraosassa kiinnitykseen kolme neppiparia, mutta olkaneppejä ei tarvita, vaan pääntie joustaa juuri sen verran kuin tarvitsee. Helppoutta pukemiseen!

Suositut vauvahaalarit

Vauvahaalari on upea lahjaidea. Helposti puettava, monikäyttöinen, ihanilla printeillä. Nämä sopii niin tytöille kuin pojillekin vastasyntyneestä jopa 2-vuotiaaseen asti. Käytä unipukuna, kesäasuna, päiväntouhuissa - ihan milloin vain.

Vetoketjuille on kehitetty suojat uusimpiin malleihin, ettei ne pääse hiertämään lapsen kaulaa yöaikanakaan. Vetoketjun ansiosta myös pukemiset ja vaipanvaihto on todella helppoa!

Ihanat printit

Vauvahaalareissa on paljon tykättyjä kuoseja. Suloisia ihanuuksia tytöille, isien mieleen työkoneita ja toki niitä hauskoja nallejakin seikkailemassa. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto!