CHILDREN'S HATS

Popular children's hats can be found at Sampsukka. Also trendy jersey caps. Here you will find designs from monkeys to machines - wonderfully playful alternatives, but also stylish prints for bigger schoolchildren.

See our new products!

Wrinkled beanie for kids, Catty Cat

1-2Yrs, 3-4 Yrs, 4-5 Yrs, over 6 Yrs
14,99€

HEAT Jersey cap, Trucks

6-12 Mths, 1-4 Yrs, 5-10 Yrs
17,99€

Beanie cap, Perch

1-2Yrs, 3-4 Yrs, 4-5 Yrs, over 6 Yrs
15,99€

Beanie cap, extreme

1-2Yrs, 3-4 Yrs, 4-5 Yrs, over 6 Yrs
15,99€

Beanie cap, rally

1-2Yrs, 3-4 Yrs, 4-5 Yrs, over 6 Yrs
15,99€

Displaying 1 to 8 (of 110 products)

Lasten pipot iloisissa kuoseissa

Lasten pipot on niitä haasteellisimpia hankintoja. Sopiiko ulkopukuun, mahtuuko vielä ensi syksynä? Joustavat trikoopipot ja Sampsukan monipuolinen värimaailma hyökkää apuun! Nyt löytyy kuoseja apinoista työkoneisiin - ihanan leikkisiä vaihtoehtoja, mutta myös tyylikkäitä printtejä isommille koululaisille.

Lippiksillä kesään, lippapipoilla syksyyn!

Sampsukan pipoista löytyy taatusti sopiva vaihtoehto jokaiseen vuodenaikaan. Kesälippikset on ihan huippuja, kun pienikin lapsi osaa sen itse mieleisellä tavalla asetella omaan päähän. Ja voi sitä suloisuutta ja riemua, kun siinä ensimmäistä kertaa onnistutaan! Kun säät hieman viilenee, on lippapipojen aika niin saadaan korvillekin suojaa. Kaikki valmistettu ihanan laadukkaista ja joustavista materiaaleista.

Ruttupipojenkaan suosio ei petä! Kiva lahjaidea vaikka opettajalle keväällä kuin kummilapsellekin. Pitkähköt, takaa lörpälleen jäävät pipot ovat trendikäs valinta, joista myös lapset tykkää! Olisiko nyt tarvetta kukka-, leijona- vai ponikuosiselle pipolle?