Valmistaja: Sampsukka

Housut, turkoosi velour

Tuotekoodi: 1353 20,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
ILMAINEN toimitus lunastuskoodilla: MARRAS19 (minimitilaus 25EUR)
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Housujen ehdoton ykkössuosikki: huippukestävät velourhousut on tehty kestämään!

Velourhousujen laatuun voit aina luottaa! Näiden housujen kulutuksen kesto on aivan omaa laatuaan. Arkeen tai juhlaan, aina tyylikkään hauskasti. Sampsukan lasten housut ommellaan aina 100% Suomessa. Vaatteille on myönnetty myös Avainlippu-merkit. Valmistettu Ökotex -sertifioidusta velourista.

Materiaalit ovat laadukkaita - joten housujen käyttäminenkin on mukavaa. Velour sisältää puuvillaa ja polyesteriä. Velour on materiaalina pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Resorilahkeisena pitää lahkeet hyvin paikallaan pienemmilläkin taapertajilla.

Tuskastellaanko teidänkin perheessä polvista reikiintyvistä housuista? Ei enää, tämä laatu on kuin lottovoitto. Annammekin housuille takuun: jos housut kuluvat polvista puhki kuukaudessa aktiivisemmassakin käytössä ilman saksia tai muuta väliaikaa, annamme uudet housut tilalle! Lue blogistamme lisää housuista.

 

Velour: paino 315 g/m², sisältää 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä


Apua kokovalintaan

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen. Mittataulukossa on kerrottu myös vyötärökuminauhan pituus ja ei hätää, sen kuuluukin olla muutamia senttejä pienempi kuin lapsen vyötärön ympärys. Jos vyötärökuminauhan mitta tuntuu liian lyhyeltä, tutustu D-mitoituksen lasten housuihin, joissa mitoitus on reilumpaa.

 

Turvallisuus

Velourilla ja myös resorilla on ÖkoTex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Väriä ja iloa arkipäiviin laadusta tinkimättä!

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio