Brand: Sampsukka

Kangasmaski, valkoinen, keittopesun kestävä

Product ID: 70830
Quantity 1-4 5+ 
Price for each 13,99€ 12,99€
Your savings - 7%
9,00€/month

Available now Clothes: 100 days to return
EU countries: Free delivery on all orders over €200
 Couldn't find the size or quantity you want and would like to know when available? Subscribe the announcement.

Quantity: pcs

100% puuvillakankaasta valmistettu kasvomaski on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Se kestää keittopesun (95 asteessa). Helppo silittää siistiksi pesun jälkeen. Kangasmaski puetaan ja riisutaan koskettamalla vain kuminauhoihin.

Puuvilla: paino 140 g/m², sisältää 100% puuvillaa 

KOTIMAINEN TUOTE

Kuten Sampsukan vaatteet, myös kangasmaskit ommellaan Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita. 


YHDENKOON TUOTE

Kasvomaskeja ei suositella käytettäväksi lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Valmistamme nuorille ja aikuisille tarkoitettua kokoa.
 

TURVALLISUUS

Puuvillakankaalla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta. Puuvillakangas voidaan pestä 60-95 asteessa, kasvomaskeille suosittelemme aina 95 asteen pesua.

Maski ei ole henkilönsuojain eikä se suojaa käyttäjää koronavirukselta. Se saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä. Käytäthän aina vain puhdasta maskia, huolehdi hyvästä käsihygienista ja vältä kasvojen koskettelua.

There are currently no product reviews.

Rate a product you bought and get a 15% off discount code.

Write Review