Valmistaja: Sampsukka

Leggins, Ponit pinkki

Tuotekoodi: 3308 23,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Lasten legginssit - hämmästyttävä suosio vuodesta toiseen!

Kierrämme erilaisissa tapahtumissa joka vuosi ja se ollaan opittu, että lasten legginssit pitää olla mukana aina. Niitä ostetaan jopa useita kerralla, eri värisiä, eri tarkoituksiin. Tämä viestittää siitä, että ne on oikeasti todettu käytössä hyviksi.

Lasten legginssit on suunniteltu rennon mukaviksi ihan jokapäiväiseen käyttöön. Toki ihan yhtä hyvin sopivat juhliinkin mekkojen kanssa. Ommellaan Suomessa, kuten kaikki Sampsukan lastenvaatteet, joten ostaessasi voit vakuuttua ykkösluokkaisesta laadusta, Avainlippu-merkin kera. Valmistettu GOTS -sertifioidusta trikoosta, vyötäröllä kuminauha.

Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia - koska lapset tykkää, kun legginssit joustaa mukavasti vauhdikkaammassakin menossa. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaani tuo tarvittavaa joustavuutta ja kestävyyttä. Tämä onkin meidän salaisuus, miksi näitä lasten legginssejä on niin mukava käyttää! Ollaan sitä mieltä, että lastenvaatteen täytyy kestää pesua ja kulutusta. Osta samalla yhdistettäväksi upea timanttimekko, joka saa lapsesi säteilemään!

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Siksi Sampsukan vaatteissa on värejä ja hauskuutta jokaiseen makuun. Iloiset vaatteet tekevät päivästä aina ripauksen paremman. Siksi nämäkin legginssit on valmistettu - noita ihania hetkiä varten.


Trikoo: paino 220 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania


Pohditko oikeaa kokoa?

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa legginssejä lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen. Mittataulukossa on kerrottu myös vyötärökuminauhan pituus ja ei hätää, sen kuuluukin olla muutamia senttejä pienempi kuin lapsen vyötärön ympärys. Jos vyötärökuminauhan mitta tuntuu liian lyhyeltä, tutustu D-mitoituksen lastenvaatteisiin, joissa mitoitus on reilumpaa.

 

Turvallisuus

Kuviotrikoolla on GOTS -sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen tekstiilituotannon ja on turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Luomupuuvilla on kuitenkin kestävää käytössä. Näin pystymme turvallisin mielin valmistamaan iloisia ja värikkäitä vaatteita!

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio