MERINOWOOL FABRICS

Merino wool is a high quality fine fiber merino wool. Its use is popular especially in lingerie, interlining, hats and scarves. Merino wool is a true savior of cold weather.


Displaying 1 to 1 (of 1 products)

Displaying 1 to 1 (of 1 products)

Pehmoiset merinovillakankaat

Merinovilla on korkealaatuista ja hienokuituista merinolampaan villaa. Merinovillan käyttö on suosittua etenkin alusasuissa, välikerrastoissa, myssyissä ja kaulureissa.

Merinovilla ylläpitää elimistön ihanteellista lämpötasapainoa. Merinovillan käyttö helpottaa reumasairauksia, niska- ja hartiakipuja, sekä nivelrikkoa. Astmaatikot ja allergiset voivat huoletta käyttää merinovillaa, sillä se sitoo pölyä. Merinovilla tuntuu hyvältä iholla, eikä esimerkiksi kutita tai ärsytä ihoa, niin kuin perinteinen lampaanvilla. Merinovilla puhdistaa itse itseään, joten usein tuuletus riittää. Merinovilla imee kosteuden ihosta, tuntumattua silti märältä. Tästä syystä merinovillainen alusasu on esimerkiksi talvella ehdoton.

Mikäli olet ompelutaitoinen, voit helposti valmistaa merinovillaiset vaatteet itse! Valikoimistamme löytyy merinovillaneuloksia ihanissa väreissä.