Valmistaja: Sampsukka

Putkihuivi, musta merino, mulesing-vapaa

Tuotekoodi: 4900 16,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Merinovilla sitoo lämpöä tavallista villaa paremmin ja on hienompikuituista, joten se myös lämmittää paremmin. Joustava ja kutittamaton merinovillainen vaate on paras valinta lapsille. Merinovilla ei vaadi konepesua antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi, vaan pelkkä tuuletus riittää, tarvittaessa voi pestä 30 asteessa villanpesuohjelmalla. Merinovillalla on ÖkoTex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

  • 100% merinovillaa
  • Pelkkä tuuletus riittää
  • Valmistettu Suomessa

SUOJAA KAULALLE JA KASVOILLE

Merinovillainen putkihuivi antaa suojaa kaulalle sekä kasvoille kovimmillakin pakkasilla. Näistä myös isommat lapset tykkäävät! Valmistettu yksinkertaisesta merinovillaneuloksesta.

Merinovilla: paino 250 g/m², sisältää 100% merinovillaa

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun tuet suomalaista työtä!


YHDENKOON KAULURIT

Putkihuivia on lapsille saatavilla kahta kokoa: koko M on tarkoitettu 1-2 -vuotiaille ja koko L on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille. Muista myös aikuisten putkihuivit!

 

Koko M: 1-2v (korkeus 40cm, ympärys 44cm)
Koko L: 3-10v (korkeus 45cm, ympärys 48cm)

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio