Valmistaja: Sampsukka

HOHDE Tunika, Secret Feathers

Tuotekoodi: 6179 65,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Tunikasta tyylikkyyttä jokapäiväiseen pukeutumiseen! Paras valinta lähes jokaiseen tilanteeseen.

  • Lyhythihainen malli
  • Avainlippu-tuote
  • Valmistettu Suomessa

Sampsukan naistenvaatteet on aina ommeltu 100% Suomessa. Vaatteille on myös myönnetty Avainlippu-merkit. Tunika on valmistettu GOTS- sertifioidusta elastaanitrikoosta.

 

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

LAADUKKAAT MATERIAALIT

Tunika on paras valinta lähes jokaiseen tilanteeseen. Tässä tunikassa on riittävästi pituutta, voit siis aina luottaa siihen, että takapuoli peittyy. Malli on myös mukavan väljä. Ihan parasta kun ei kiristä eikä purista! Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaania hieman siksi, että se tuo tunikaan joustavuutta, kestävyyttä ja auttaa säilyttämään muotonsa.


VINKIT OIKEAAN KOKOON

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, väljä malli. Tuotekuvien alapuolelta löytyy myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

TURVALLISUUS

Kuviotrikoolla on GOTS-sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen tekstiilituotannon ja on siis turvallinen valinta. Väriä ja iloa arkipäiviin laadusta tinkimättä!

 



Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

UPEAT MAANLÄHEISET VÄRIT

Tämä tunika on kuin tehty sinulle, joka rakastat maanläheisiä värejä. Kaunis lehtikuosi kestää aikaa ja yksinkertainen linjakas malli sopii kaikenlaisille vartaloille. Miellyttävä materiaali joustaa, mutta säilyttää samalla ryhdikkyytensä. Täydellistä!

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKA ON AINA MUODISSA

Vaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Me ansaitsemme ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.