CHILDREN'S SHIRTS / HOODIES

Happy kids' shirts are always needed! Here you will find witty cats and other funny animals, tractors and bubble wraps, but also some super-sweets.

See our new products!

Displaying 1 to 8 (of 124 products)

Suositut lasten paidat vuodesta toiseen

Meiltä tilaat lasten paidat helposti ja nopeasti - lahjaksi tai omaan käyttöön! Pidämme huolen siitä, että voimme aina tarjota runsaan sekä iloisen kuosivalikoiman. Aina iloisesti ja värikkäästi! Valikoimastamme löydät lasten pitkähihaisten paitojen lisäksi lyhythihaiset paidat sekä tietysti monikäyttöiset yksiväriset paidat lapsille. Monipuolisesti ja kestävästi, lapsiperheen tarpeisiin sopien.

Yksi asia me on ainakin opittu: Traktoripaitoja tarvitaan aina! Siksi paitavalikoimassamme vilisee erityisesti traktori-, työkone- ja erilaisia autokuoseja. Mutta toki myös eläinaiheisia ja muita satumaailman ihanuuksia.

Uniikkia valikoimaa lasten vaatetukseen

Asiakkaat arvostavat, kun voi ostaa jotain muuta kuin perinteistä markettikamaa. Siksi Sampsukan valikoimassa omat kuosit ovat piste iin päälle. Hauskat marjanallet, ikisuosikki ponit ja suloiset pupumetsät puhuttavat lasten paidoissa aina. Iloiset paidat saa hymyn huulelle ja tekee arjesta ripauksen hauskempaa!

Haluamme erottua massasta ja siksi tarjoamme aina hieman erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu upeisiin paitasvetareihin, jotka on valmistettu upeaan duuo-tyyliin ja ethän unohda myöskään huippulaadukkaita sekä monipuolisia froteesvetareita.

Myös yksiväriset paidat juhliin ja esiintymisiin

Pääpaino lastenvaatteissamme on kuviollisissa, kivoissa vaatteissa. Mutta yksivärisiäkin tarvitaan! Välillä pitää olla sinisiä, tai vihreitä, tai pinkkejä lasten paitoja. Ja kyllä, meiltä saat myös ne. Koulun kevätjuhliin, luistelunäytöksiin, perhejuhliin, tai ihan vain arkipaidaksi.

Jos huomaat ettei juuri tarvitsemaasi väriä tai kuosia olekaan paitavalikoimassamme, niin otathan meihin yhteyttä. Toteutamme mielellämme toiveitanne!