Valmistaja: Sampsukka

Housut, frotee, pesukarhut

Tuotekoodi: 1272 27,99€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.50
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Tässäpä ihanan värikkäät housut. Me tiedetään, että lapset tykkäävät värikkäistä vaatteista! Ja siksi pyrimme valitsemaan aina laadukkaita materiaaleja, jotta housujen käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa. Asiakkaiden mielestä housujen malli on rento ja housut myös pysyvät hyvin päällä.

  • Värikäs valinta
  • Arkeen ja juhlaan
  • Valmistettu Suomessa

PIRTEÄT LASTEN HOUSUT

Väriä ja iloa arkeen laadusta tinkimättä! Housut on valmistettu pehmoisesta joustofroteesta. Joustofroteella on GOTS-sertifikaatti takaamassa luonnonmukaista tekstiilituotantoa ja resorilla puolestaan on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

Joustofrotee: paino 240 g/m², sisältää 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan lasten housut ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun ostat työtä Suomeen!


TAAPEROSTA KOULULAISIIN

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa housuja lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

IHANAT PESUKARHUT

Ihanan värikkäät pesukarhuhousut arkeen, näistä tykkää kaikenikäiset! Laadukas frotee on super mukava ja pehmeä päällä, sekä kestää hyvin arjessa tulevaa kulutusta. Sampsukan lasten housut ommellaan laadukkaista materiaaleista täällä Suomessa.

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

SUPERMUKAVA FROTEE

Frotee on joustava materiaali, eikä se kiristä tai purista. Se on ihanteellinen juuri housuihin. Värikkäistä eläinkuvioista tykkäävät myös lapset! Pesukarhut on yksi suosikeista. Ilolla valmistamme lastenvaatteita kuoseista, joista tykätään ja jotka tuovat iloa arkeen!