Valmistaja: Sampsukka

Lyhythihainen paita, vauhtiajot

Tuotekoodi: 1135 23,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Lyhythihaiset paidat ovat monikäyttöisiä. Jumppatunnille, kesäpäiviin, saunan jälkeen tai vaikka yöpaidaksi. Laadukkaat materiaalit takaavat kestävän laadun.

  • Öko-tex 100-sertifioitua elastaanitrikoota
  • Avainlippu-tuote
  • Valmistettu Suomessa

Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia - joten paidan käyttäminenkin on mukavaa. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaani tuo paitaan tarvittavaa joustavuutta ja kestävyyttä. Tämä onkin meidän salaisuus, miksi näitä lasten paitoja on niin mukava käyttää! Ja tottahan se on, että lastenvaatteen täytyy kestää pesua ja kulutusta.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Suositaan yhdessä suomalaista!


VINKIT OIKEAAN KOKOON

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, ei siis ole mitään niukkaa mitoitusta. Mikäli olet ostamassa haalaria lahjaksi, etkä tiedä tarkkaa kokoa, niin pääsääntöisesti voidaan ajatella että 1-vuotias käyttää kokoa 80, 2-vuotias kokoa 90, 3-vuotias kokoa 100 jne. Tarvittaessa katso myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.
 

TURVALLISUUS

Kuviotrikoolla ja resorilla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Väriä ja iloa arkipäiviin laadusta tinkimättä!

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

VAUHDIKASTA MENOA

Vauhtivaroitus! Tästä kuosista ei vauhtia puutu. Haluamme tarjota monipuolisen paitavalikoiman lapsille, siksi tarvitaan myös kivoja kuoseja isommille lapsille. Tämä kuosi on takuuvarma suosikki. Ja aikamoinen harvinaisuus kotimaisella laadulla.

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

LASTEN PAIDAT VÄREISTÄ TINKIMÄTTÄ

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Me tiedetään, että lapset rakastavat värikkäitä vaatteita, jotka ei kiristä eikä purista. Teemme parhaamme, että valmistamamme lastenvaatteet kestävät erinomaisesti. Haluamme tarjota ilon hetkiä arkipäiviin!