Valmistaja: Sampsukka

MELINA Singoalla, sydämet

Tuotekoodi: 6112 59,99€
9,00€/kk

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 4.90€
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Trendikkäät Singoallat!

Sampsukan naistenvaatteet on aina ommeltu 100% Suomessa. Vaatteille on myös myönnetty Avainlippu-merkit. Singoallat on valmistettu GOTS -sertifioidusta trikoosta, kuminauharypytys pääntiellä ja hihansuissa.

Singoallan pääntien ja hihansuiden kuminauhat tuovat tunikaan ryhdikkyyttä. Täydellinen kesäpäiviin, tai talvella neuleen kanssa. Materiaalit ovat laadukkaita ja joustavia. Trikoo sisältää puuvillaa ja elastaania. Elastaania hieman siksi, että se tuo tunikaan joustavuutta, kestävyyttä ja auttaa säilyttämään muotonsa. Tämä värikäs sydänkuosi piristää päivää kummasti!

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania

 

Apua kokovalintaan

Koot vastaavat hyvin todellisuutta, Singoallat hieman pienempää mitoitusta kuin muut tunikat. Tuotekuvien alapuolelta löytyy myös tarkempi kokotaulukko mittatietoineen.

 

Turvallisuus

Kuviotrikoolla on GOTS -sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen tekstiilituotannon ja on turvallinen valinta lasten herkälle iholle. Luomupuuvilla on kuitenkin kestävää käytössä. Näin pystymme turvallisin mielin valmistamaan iloisia ja värikkäitä vaatteita!

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio