MERINOVILLAISET KAULURIT

Lämpimät, merinovillaiset kaulurit 100% merinovillaa.

Näytetään tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Näytetään tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Mitä on merinovilla?

Merinovilla on kylmien kelien pelastaja! Ominaisuuksiltaan merinovilla on kiistatta ykkönen esimerkiksi haalareissa ja kypärälakeissa. Merinovilla tulee merinolampaista.  Niiden villan kuidut ovat huomattavasti pidempiä ja ohuempia kuin esimerkiksi suomalaisen lampaan villassa siksi se on pehmeämpää, ei kutita ja soveltuu hyvin herkkäihoisille. Pidempien kuitujen takia merinolampaan villasta tehdyt kankaat ovat myös ohuempia.

Merinovilla ylläpitää elimistön ihanteellista lämpötasapainoa. Merinovillan käyttö helpottaa reumasairauksia, niska- ja hartiakipuja, sekä nivelrikkoa. Astmaatikot ja allergiset voivat huoletta käyttää merinovillaa, sillä se sitoo pölyä. Merinovilla tuntuu hyvältä iholla, eikä esimerkiksi kutita tai ärsytä ihoa, niin kuin perinteinen lampaanvilla. Merinovilla puhdistaa itse itseään ja imee kosteuden ihosta, tuntumatta silti märältä.

Lämmittäviä kaulureita

Kaulurit kuuluu myös talvikaudelle. Tunnetusti lapsen kaulalle käy kylmä viima ilman erillistä kauluria. Merinovilla onkin tässä materiaalina ihan parasta, kun tuntuu ihoa vasten miellyttävältä ja lämpöiseltä.

Mukavinta kaulureissa on se, että nämä ovat yhdenkoon kaikki. Sama kauluri sopii niin 1-vuotiaalle, kuin 5-vuotiaallekin. Ihanaa säästöä siis muuten arvokkaisiin talven ulkovaatetushankintoihin.