LASTEN HOUSUT

Lasten housut värikkäissä vaihtoehdoissa jokapäiväiseen käyttöön. Valitse hauskat taskuhousut, pirteät kuviolliset housut, suositut collegehousut tai vaativampaankin käyttöön kestävät velourhousut.


Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (61 tuotteesta)

Lasten housut - kestävää laatua

Moni asiakas epäilee, kun kerromme superkestävistä velourhousuista, ettei se voi olla totta. Etteikö muka touhuavalla kolmevuotiaalla kulu housut puhki polvista parin käyttökerran jälkeen? Usein tapaamme pian uudestaan, kun niitä pomminvarmoja housuja halutaan lisää helpottamaan arkielämää!

Housuvalikoimamme ei suinkaan palvele vain pikkulapsia vaan kokoja on saatavilla aina 160cm asti! Yksivärisistä housuista löydät laadukkaiden velourhousujen lisäksi collegehousut ja kuviollisista housuista mm. suositut paloautot ja eläinaiheet collegena, trikoona ja tottakai myös froteena.

Ilo pukeutua!

Joka perheessä tunnetaan ne lapsen suosikkihousut. Niitä pestään kerta toisensa jälkeen, ja on upea juttu kun housut on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kestävät housut on varmasti lasten vaatekaapin ykkösasia.

Lapset pukeutuu mielellään vaatteisiin, joissa on hyvä olla, kiva leikkiä ja jotka joustavat  päivän touhuissa. Tähän me Sampsukassa aina tähdätään: kivoihin vaatteisiin, joihin on varmasti ilo pukeutua!

Värikkäät lasten housut

Mikä on lasten housuissa parasta? Kestävyyden lisäksi tietty ne värit. Kurkkaapa valikoimaamme, aikamoisen karkkikaupan värisävyt, eikös? Me rakastetaan värejä ja lapset varmasti myös! Lasten housuissa on turkoosia, petroolia, pinkkiä, oranssia - mutta myös tummempia sävyjä, kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata.

Värikkäitä housuja onkin kivaa ja helppoa yhdistellä erilaisten yläosien kanssa. Ne sopii päiväkotiin, koulupäiviin, juhlahetkiin kuin arkisiin kotipäiviinkin. Meiltä löydät lasten housut niin tytöille kuin pojillekin, ja onhan se kiva lahjaideakin!